Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Donateur

Aan het begin van het seizoen bent u normaal van ons gewend dat we bij u aan huis komen met het verzoek om een bedrag te doneren aan onze vereniging. Mede door uw bijdrage lukt het ons om;

 • De contributie op een aanvaardbaar niveau te handhaven;
 • De verenigingskas dusdanig te versterken zodat we voldoende trainingsmaterialen kunnen
  aanschaffen;
 • Verbeteringen kunnen blijven uitvoeren aan ons complex aan De Doorbraak;
 • Enzovoorts.

Gelet op de huidige omstandigheden lijkt het ons niet passend om nu bij u aan de deur te komen. Daarom willen wij u langs deze weg verzoeken om een bedrag te doneren aan onze vereniging. Ieder bedrag is welkom. Als u echter € 10,00 of meer doneert en u wilt in het bezit komen van een seizoenskaart zodat u alle thuiswedstrijden van ons 1e elftal kunt bezoeken, vragen wij u om bij uw overschrijving naar rekeningnummer NL56RABO0156491281 t.a.v. vv VIOS-W onder vermelding van uw naam en adres. Wij zullen er dan voor zorgen dat u tijdig in het bezit komt van deze seizoenskaart.

Donateurskaart_10_programma.jpg

Op het sportieve vlak kunnen wij u nog melden dat het vorige seizoen prima verliep totdat allecompetities en trainingen door het Corona virus tot een abrupt einde kwamen. Het 1e elftal stond op een keurige 2e plek in de 2e klasse en was al in het bezit van een periodetitel. Aan ons verzoek om alsnog te promoveren naar de 1e klasse werd door de KNVB niet voldaan zodat we ook dit jaar weer in de 2e klasse zullen uitkomen.

 • Het 2e elftal: 1 e klasse
 • Ons dameselftal: 3 e klasse
 • De jeugd onder de 19: hoofdklasse
 • Alle overige jeugd- en seniorenteams presteerden naar behoren maar nog veel belangrijker, iedereen
  voetbalde met plezier.

Ons complex werd eind vorig jaar verrijkt met een nieuw, hybride, A-veld. Dit jaar is het B-veld volledig gerenoveerd. De kosten voor deze velden worden gedragen door de Gemeente Schagen. Op eigen kosten, maar wel met een grote bijdrage van de Vrienden van VIOS-W, hebben we het boardingveld weten te vernieuwen.

U bij voorbaat dankend voor uw donatie.

Het bestuur van VIOS-W

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!