Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Donateur

Net als vorig jaar willen wij u op deze wijze vriendelijk verzoeken om een bedrag te doneren aan onze vereniging. Mede door uw bijdrage lukt het ons om;

  • De contributie op een aanvaardbaar niveau te handhaven;
  • De verenigingskas dusdanig te versterken zodat we voldoende trainingsmaterialen kunnen aanschaffen;
  • Verbeteringen kunnen blijven uitvoeren aan ons complex aan De Doorbraak;
  • Enzovoorts.

Ieder bedrag is welkom. Als u echter € 10,00 of meer doneert en u wilt in het bezit komen van een seizoenskaart zodat u alle thuiswedstrijden van ons 1e elftal kunt bezoeken, vragen wij u om bij uw overschrijving naar rekeningnummer NL56RABO0156491281 t.a.v. vv VIOS-W onder vermelding van uw naam en adres. Wij zullen er dan voor zorgen dat u tijdig in het bezit komt van deze seizoenskaart.

Sportief gesproken is het seizoen 202021 er eentje om snel te vergeten. Niet alleen voor onze vereniging maar voor iedereen.
Ook hebben we afscheid moeten nemen van een aantal dierbaren die met de vereniging een bijzondere band hadden.

Na in augustus en september een aantal wedstrijden in competitie- en bekerverband te hebben gespeeld kwam dit in oktober alweer ten einde.
Wel werd er bijna het gehele seizoen doorgetraind en door de jongste leden onderlinge wedstrijden gespeeld. Dit mede dankzij de inzet van de vele vrijwilligers die onze vereniging rijk is.

Echter aan vrijwilligers is altijd gebrek. Als u dit nu leest en denkt iets voor de vereniging te kunnen betekenen neem dan gerust contact op met een van de bestuursleden. Contactgegevens (en nog veel meer informatie over onze vereniging) kunt u vinden op: www.vios-w.nl

Te denken valt aan;
- Een bijdrage leveren aan het onderhoud van ons complex
- Het ophalen van oud papier
- Het draaien van velddiensten
- Scheidsrechters

Over ons complex kunnen we u nog melden dat samen met Stichting Sporthal De Doorbraak dit jaar de entree volledig zal worden gerenoveerd.
Ook het houtwerk rondom het boardingveld zal worden vernieuwd.

U bij voorbaat dankend voor uw donatie.

Het bestuur van VIOS-W

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!