Wat houdt sponsoren bij VIOS-W in? - VIOS Warmenhuizen

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Wat houdt sponsoren bij VIOS-W in?

Wat houdt sponsoren bij VIOS-W in?

Voetbalvereniging VIOS-W is een van de grootste voetbalverenigingen boven Alkmaaren groeit nog steeds. Dit is logisch in een dorp waar de laatste 10 jaar veel gebouwd is en wordt in de toekomst. Momenteel telt de vereniging meer dan 500 leden en maar liefst 170 vrijwilligers. VIOS-W is belangrijk voor de gemeenschap van Warmenhuizen en omstreken maar andersom zijn vele organisaties en bedrijven belangrijk voor VIOS-W. Bedrijven gebruiken het voetbal als een van de mogelijkheden om hun ondernemingonder de aandacht te brengen van het publiek en aan de andere kant dragen zij devereniging een warm hart toe met haar financiële inbreng.

Uw steun als sponsor is zeer welkom.

VIOS-W is altijd op zoek naar nieuwe sponsors om de jeugd een goede opleiding en begeleiding te geven, diverse activiteiten te organiseren voor de jeugd en senioren en om de kosten te drukken voor de leden om zo het plezier in het voetbalspel te houden.
Het bestuur heeft een beleidsplan geschreven om met de gehele vereniging de weg omhoogte vinden. Het beleidsplan voorziet onder andere uitbreiding van de huidige accommodatie en trainersstaf. Dit met het gegeven dat de ledenaanwas bij zowel de jongens als de meisjes zeer groot is. Daarmee zal het ledenaantal ook bij de senioren weer groeien.

VIOS-W heeft onder andere de doelstelling een organisatie neer te zetten die klaar is voor de toekomst. Vanuit deze stabiliteit willen wij verder bouwen om de komende jaren het niveau te verhogen en promotie naar 2e klasse te bewerkstelligen.

Uw Sponsorsteun is van essentieel belang voor de vereniging want zonder u kunnen wij niet de dingen doen die wij nu doen en nog willen doen.

Binnen de vereniging bestaan diverse mogelijkheden van sponsoring.

1 Reclamebord langs het A-veld 3 of 6m. Deze bedrijven gingen u voor.
2 Reclamebord langs het Boardingveld 5,5 of 9m. Deze bedrijven gingen u voor
3 Advertentie in het programmablaadje bij thuiswedstrijden VIOS-W 1.
4 Balsponsor bij thuiswedstrijden VIOS-W 1. Deze bedrijven gingen u voor
5 Sponsor jeugdteam in zaalvoetbal wintercompetitie
6 Hoofdsponsor van de diverse (selectie) teams
7 Vlag langs het A-veld.

Er zijn nog enkele reclameborden vrij bij het nieuwe boardingveld. De prijzen zijn inclusief reclamebord en belettering en geldt voor een duur van 5 jaar. Als u interesse heeft kunt u contact opnemen met Jaap-Jan Swan of door middel van het versturen van een email naar sponsorcommissie@vios-w.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!