Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Teamindeling nieuwe seizoen gereed

29 mei 19:00  De teamindelingen van de jeugd van VIOS-W zijn weer rond. Elke jaar is het weer een uitdaging om de teams weer sluitend te krijgen. Uitgangspunt is nog steeds dat niveau, leeftijd en beleving bepalend zijn en dat iedereen met plezier voetbalt!meer »

385x gelezen

Uitstel inleveren kleding jeugd teams - LET OP aangepaste datum!!!

23 mei 16:00  Op 30 juni is kleding inleveren voor de jeugd teams bij de ingang van de kleedkamers bij het boardingveld van 19:00 tot 20:00. De coaches verzamelen en zorgen dat de complete team- tassen worden aangeleverd. LET OP : aangepaste datum, was 9 juni!

152x gelezen

Donatie AH klanten

9 januari 12:00  een mooi bedrag, dank jullie wel!meer »


Opbrengst statiegeld AH voor VIOS

9 januari 11:00  Afgelopen maand konden klanten bij Albert Heijn in Warmenhuizen statiegeld doneren aan de jeugdafdeling van VIOS-W. En dat heeft men ruimschoots gedaan! De opbrengst was maar liefst € 237,-. meer »

136x gelezen

Nieuwjaars wensen van de selectie spelers en speelsters

31 december 15:00  Nieuwjaars wensen van de selectie spelers en speelsters meer »

161x gelezen

Inzamelen sportkleding voor Gambia

20 mei 18:45  Bert en Diny Grandiek zamelen al een aantal jaar spullen in voor mensen in Gambia en zijn al 15 keer afgereisd naar het Afrikaanse land. Het is een arm land en mensen daar hebben weinig tot niets. Naast spullen voor het dagelijkse leven hebben zij al wat dingen bij elkaar gesprokkeld voor diverse voetbalteams/jongeren/clubs. meer »

563x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!